KONCERTI, NASTUPI, NAJAVE

Biograd - Porin

09.05.2009   

                   


Dodjela hrvatskih glazbenih nagrada Porin sve je bliža. Za dva tjedna, točnije 9. svibnja, na svečanoj dodjeli u Biogradu bit će otkrivena imena dobitnika koji su zasad samo nominirani u nekoj od 44 kategorije. Razgovarali smo s klapom Kampanel koja je iznenađena što se i njihovo ime našlo na popisu nominacija.

- Najviše nas je iznenadila nominacija u kategoriji zabavne glazbe, iako naš album 'Aj ća, volin te' na neki način i pripada toj kategoriji jer smo napravili kolaž klapske, zabavne i pop glazbe – objašnjava Ante Antić, jedan od članova klape Kampanel, koja je ove godine za nagradu Porin nominirana u tri kategorije.

Osim za album zabavne glazbe, klapa Kampanel je nominirana i u kategoriji najboljeg novog izvođača, te za najbolju klapsku izvedbu. Iako su bili začuđeni kada su se našli u kategoriji najboljeg debitanta, klapa Kampanel je svjesna da do ovog albuma nije bila poznata i da su na neki način ipak debitanti pa ih je i ova nominacija obradovala.

- U četvrtak 7. svibnja će se održati koncert  UDRI JAČE MANIJAČE – TRIBUTE TO DINO (SPORTSKA DVORANA BIOGRAD) u 20 :00 sati
Sudjeluju: klapa Kampanel, Marko Tolja, Mario Huljev, Neno Belan, Massimo, Urban, Sane, Joe Pandur band, Songkillers, Majke, Ivana Kindl i Dean Dvornik

 - U petak 8. svibnja KONCERT NOMIMIRANIH, Biograd - Riva od 22h
 Nastupaju: POSTOLAR TRIPPER, KLAPA KAMPANEL, TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE, NENO BELAN & FIUMENES

- Usubotu 9. svibnja SPORTSKA DVORANA - BIOGRAD NA MORU – PORIN 2009
Sudjeluju: Singrlice, Majke, Massimo & Neno Belan, ElemEntal, Vatra, Tony Cetinski, Josipa Lisac i  Klapa Kampanel. Izravni prijenos: HRT 1 /  20:10 sati.

 Mi svojim nastupom zatvaramo večer Porina – otkrio je Antić, koji se s ostatkom klape nada bar jednom Porinu, iako su svjesni da je i sama nominacija velika stvar.


Izvor: javno.hr i Dancingbear