KONCERTI, NASTUPI, NAJAVE

Humanitarni koncert za udrugu OZANA

07.12.2008

Klapa Kampanel je održala koncert u prostorijama Gradske vjećnice (na Gornjem gradu), povodom zatvaranja izložbe radova štićenika udruge Ozana.

E sad... ono što smo tamo doživjeli teško je opisati riječima. Fantastični mladi autori iz skupine mladih sa posebnim potrebama, koji su izradili fantastične radove dostojne i najvećih umjetnika, koncert klape Kampanel su pratili sa nevjerojatnim oduševljenjem podržavajući nas pljeskom, navijenjem, a uskoro i pjesmom i plesom. Nemalo je prošlo kad su se našli zajedno s nama za mikrofonom i otpjevali nekoliko hitova zajedno s nama.

No to nije sve. Kad je koncert bio gotov, potpuno su nas iznenadili fantastičnim poklonima. Klapa je dobila fenomenalnu sliku, a svaki član je dobio i poklon paket, i to ne neki običan, već se u njemu krio Rođendanski kalendar, koji služi za praćenje rođendana vaših najmilijih, što je JAKO VAŽNO. Kalendar je obogaćen fantastičnim crtežima sa motivima nastalim šetnjom gradom Zagrebom. Obavezno ih pogledajte (sa desne strane su svi mjeseci, a ispod teksta je naslovnica).  Možete ga preglednije vidjeti u našoj rubrici Fotogalerija / ART.

Motivi su nastali u radionici udruge Ozana, a izradili su ih mladi sa posebnim potrebama. Sredstva ostvarena prodajom namjenjena su daljnjem razvoju Ozane. Toplo vam preporučamo da uzmete u ruke telefon ili pošaljete email (ispod su podaci), i obavezno kupite kalendar, a možda i još ponešto. Nećete požaliti. To će vas razveseliti, isto ko kad slušate klapu Kampanel (uostalom, to možete i raditi istodobno: slušati klapu i bilježiti rođendane vaših prijatelja).

Ozana - udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima,
Hrvatska, Zagreb, Ulica grada Vukovara 239,
tel: (01) 6152-946
tel./fax. (01) 6114-290
e-mail:  ozana.udr@email.hinet.hr