KONCERTI, NASTUPI, NAJAVE

U rukama anđela

05.12.2010

U nedjelju 5. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin održat će se veliki humanitarni koncert na kojem će nastupiti neka od najvećih hrvatskih estradnih imena.

Riječ je o središnjem događaju humanitarne akcije nacionalnog značaja pod nazivom "U rukama anđela" - za projekt "Asistent u nastavi", čiji su osnovni ciljevi prikupiti financijska sredstava za provođenje projekta podrške učenicima s posebnim obrazovnim potrebama i njihovog uključenja u redovni odgojno-obrazovni sustav.

Osim toga, želja je organizatora provesti nacionalnu promidžbenu akciju educiranja i senzibiliziranja javnosti za specifične potrebe djece u obrazovnom sustavu, dok je konačni cilj projekta "Asistent u nastavi" osnivanje Instituta za inkluzivnu edukaciju u Varaždinu za potrebe cijele Hrvatske.

Na koncertu će nastupiti, između ostalih, Gibonni, Massimo, Lidija Horvat-Dunjko, Jacques Houdek, Bambi Molesters, Klapa Kampanel, Feminem, Sandi, Baruni, Žanamari Lalić i ostali.

Cijena ulaznice za VIP mjesta 100 kuna, a ostale ulaznice iznose 40 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ulaznice.hr, u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na prodajnim mjestima Tiska te u Koncertnom uredu Varaždin.

Za djecu se ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu kupiti u osnovnim školama na području Grada Varaždina i Koncertnom uredu Varaždin.

Svi ljudi dobra srca financijsku pomoć za ovu akciju mogu uplatiti na žiro račun Humanitarne akcije "U rukama anđela" za projekt "Asistent u nastavi" u Zagrebačkoj banci na broj: 2360000-1500225395.

Osim toga, pozivom na broj telefona 060 90 89 donirat ćete pet kuna. Ne zaboravite kupnjom ulaznica ili drugom financijskom pomoći pomažete učenicima s posebnim obrazovnim potrebama uključenim u redovni odgojno-obrazovni sustav.

Nositelj humanitarne akcije je Zaklada solidarnosti Grada Varaždina.