novosti

Mišo u Areni, poseban gost Klapa Kampanel

            

Veliki humanitarni koncert naziva ‘Nikoga nisam volio tako’ Mate Miše Kovača održan u nedjelju navečer u zagrebačkoj Areni prošao je u izvrsnom raspoloženju. Iako je trajao nešto više od dva sata, razdragana je publika u ispunjenoj dvorani od početka do kraja uživala u Mišinim pjesmama.
Uz pjevača, koji je prisutne uveselio dobro poznatim hitovima poput ‘Poljubi zemlju’, ‘Ti si pjesma moje duše’ i ‘Dalmatino’, publiku je oduševila i njegova kćerka Ivana koja je ocu kao iznenađenje otpjevala i pjesmu ‘My way’, a njezina izvedba izmamila je suze legendarnom pjevaču.
Iako je bilo najavljeno da će Ivana nastupiti sa grupom Magazin, mlada je nasljednica velikog zabavljača objasnila kako je ovo Mišin koncert te je sama otpjevala nekoliko pjesama uključujući i ‘Nikoga nisam voljela tako’.
U podizanju atmosfere, piše Jutarnji, sudjelovali su i Baruni te klapa Kampanel koji su se pojavili kao posebni gosti. Između pjesama koje je veoma često prepuštao publici, Mišo Kovač se nekoliko puta i obratio gledalištu.
Osim zamolbe da se navijači klubova Hajduk i Dinamo više nikada ne potuku, Mišo je pohvalio sve svoje obožavatelje riječima kako su oni njegovi back vokali koji svi imaju sluha i pjevaju bolje od bilo kojeg zbora.
Za one koji su bili poprilično udaljeni od pozornice pa nisu mogli vidjeti svog idola, iznad pozornice su bila postavljena četiri video zida koji su naizmjence prikazivali što se događa na pozornici, izmjenjivali slike iz Mišine prošlosti sa reklamama sponzora i organizatora.

Koncert održan zahvaljujući suradnji Konzuma, kao glavnog sponzra, te agencije Arnea i diskografske kuće Hit Recordsa imao je za cilj i sakupiti novac za kupnju digitalnog mobilnog mamografa, te za pomoć stradaloj stolnotenisačici Sandri Paović.

Treba spomenuti i da je cijelu akciju podržala i zajednica žena HDZ-a, "Katarina Zrinski", na čelu s gospođom Biancom Matković koja okuplja 55 tisuća članova u spomenutoj zajednici.

Među poznatima koji su došli pružiti podršku svom kolegi, bila je i pjevačica Maja Šuput te glumac Duško Modrinić, dok se šuškalo da je u predsjedničkoj loži i Slavica Ecclestone.