novosti

USPJEH OLIVEROVE ANĐELE MOJ U OBRADI KAMPANELA

U suradnji sa Dancing Bear-om Klapa Kampanel radi na projektu prvog samostalnog CD-a. Ideja od samog početka je bila obrada već legendarnih hitova 80-ih godina iz žanra popa i rocka, i to na jedan specifičan i već sad jako prepoznatljiv stil. Ove riječi nisu pre napuhane ako se uzme u obzir da od tri singla koja su snimljena za taj album sva tri su prošla zapaženo.

Belanova pjesma "Điri-Điri" izdržala je 5 tjedana na top ljestvici radio Dalmacije u siječnju i veljaći prošle 2007. godine, zatim Moja Ana također obrada rock pjesme prolazi u polufinale HRF 2007. Ulazak u polufinale omogučava joj svakodnevno emitiranje u 60-ak radijskih postaja nacionalne mreže i to u razdoblju od dva mjeseca (5 i 6 mj. 2007.) Na žalost u finale nije ušla.

I na kraju treći singl pjesma Olivera Dragojevića "Anđele moj" ima, za klapske obrade, već sad uspjeh vrijedan pažnje. Već dva mjeseca se penje nacionalnom top ljestvicom HR top 20-zabavne, doguravši do 12. mjesta 15.01.2008. Ako se uzme u obzir da je dva mjeseca na Primorskom radiju doguravši do broja 1, gdje se zadržala 2 tjedna, a tu su još i Radio Mrežnica i Radio Daruvar, za početak odlični pokazatelji mogučeg uspjeha samog CD-a.

Prvi samostalni album je pred vratima , u ovom tekstu nećemo nabrajati pjesme koje slijedu, evo samo ćemo otkrit da je rječ o obradama pjesama Dina Dvornika, Massima, ...

By Antich